Indlægssåler

Der findes meget få hjælpemidler, der kan gøre livet lettere for Parkinsons- patienten.

 

Men på www.parkinsons.medicovi.dk kan du se, hvordan de vandfyldte indlægssåler MEDICOVI D40 omgående har givet Inge og Henning en bedre balance, ligesom deres træthed ved gang er blevet væsentligt mindre.. Hvilket for begge har givet en væsentlig større mobilitet og hermed bedre livskvalitet.

 

MEDICOVI-sålernes generelle balanceforbedrende egenskaber er videnskabeligt dokumenteret igennem en undersøgelse foretaget på Ålborg Universitet.

 

En ren mekanisk funktion der opstår omgående, når sålerne anvendes.

 

Vi MEDICOVI ApS er et lille dansk firma, der for et stykke tid siden udviklede den balanceforbedrende og træthedsreducerende indlægssål, men vi har ikke været opmærksomme på de balance- og træthedsproblemer, som Parkinsons-patienterne døjer med.

 

Henning Frederiksen er lokalt engageret i Parkinsons-foreningen her i Horsens og af den lille testimonial med Henning Frederiksen fremgår, at det var Henning, der igennem sin forbindelse med PGA golftræner Claus Valter, Birkemose Golf Club, kontaktede os og gjorde os opmærksom på Parkinsons-patienternes problemer. Henning var derfor naturligvis også den første Parkinsons-patient, der begyndte at bruge vore såler og som det fremgår, har Henning lige som Inge meget glæde af sålerne.

 

Vi kan ikke ændre på sygdommen, men vi kan på en enkel, billig og effektiv måde give langt de fleste Parkinsons-patienter en bedre balance, ligesom sålerne vil reducere trætheden ved gang. Det giver en større mobilitet, bedre livskvalitet og reducerer samtidig risikoen for fald.

 

Alle Parkinsons patienter bør efter vor opfattelse informeres om denne nye mulighed for at modvirke sygdommens følger. Derfor har vi sendt dig denne mail, som vi håber, du vil videresende til alle de Parkinsons patienter du kender, så denne enkle og effektive mulighed for hjælp, kan nå frem til så mange Parkinsons patienter som muligt.

 

Hvis du eller dine bekendte har spørgsmål angående produktet, så modtager vi dem gerne, og besvarer dem så hurtigt som muligt.

 

Med venlig hilsen

 

Søren Vindriis

 

Udviklingschef

Direkte Tel: 53 62 48 59

 

MEDICOVI ApS

Amballegård 11

8700 Horsens

Tel: 82381682

E-mail: medicovi@medicovi.dk

 

 

 

 


  Virusfri. www.avg.com