PARKINSONDANS

 

       Parkinsondans i Slagelse klubben

 

                                                                                                                                                                                    

… nu er det med at få fundet danseskoene frem! for det er igen lykkedes os at få Elisabeth Dalsgaard (kendt bl.a. fra dansearrangementerne på La Santa sport)

Til af komme til Slagelse og give os en lektion i Parkinsondans

Det sker på: 

” Fabrikken” Ndr. Ringgade 59 Slagelse 

TORSDAG D.8.NOVEMBER KL.10.00

 

Der er plads til 30 deltagere, og erfaringen siger at pladserne plejer at blive revet væk, så det er med at få tilmeldt sig så hurtigt som muligt hvis man vil deltage.

   

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                            

 

 

                                           

 

 

 Parkinson Ballroom Fitness!!

 

Vi tilbyder en dansetime, hvor vi tager udgangspunkt i de klassiske pardanse som f.eks. vals, jive, swing, quickstep, rumba mm. og der fokus på brugen af musikken, herunder gang til musik.

Dansen er bygget op på en sådan måde, at man som deltager danser både alene og evt. med en partner. Det kan være en god støtte og en sjov oplevelse af have sin egen dansepartner med, men det er ikke et krav. Du kan sagtens deltage og danse alene. Din egen dansepartner kan sagtens være en ægtefælle, veninde, nabo, mv.

 

 Holdet er gratis for Parkinsonramte med vederlagsfri fysioterapi. Hvis du har en dansepartner med, som i forvejen er medlem i Aktivt Velvære, så kan vedkommende deltage ganske gratis. Er din partner ikke medlem i Aktivt Velvære, kan der købes et 10-turs klippekort til Parkinson danseholdet – pris 499 kr.

 

Dansetimen er godt krydret med fitness øvelser for både kroppen, balancen og lattermusklerne.

 

Påklædningen er løstsiddende tøj og indendørs kondisko.

Medbring gerne vand og et lille håndklæde J

 

OBS: Tilmelding i receptionen eller på telefon 58 56 17 97

 

Yderligere info omkring dans med Parkinson:

Parkinsonforeningen gennemfører med støtte fra Trygfonden et landsdækkende treårigt projekt, som kobler kvalificeret danseundervisning, musik, rytme og motion med en ofte overset sygdomsgruppe – nemlig Parkinsonramte og deres familier samt venner.

Målet med projektet er at samle landets Parkinsonfamilier i et fælles projekt sentreret omkring dansetræning, musik og livsglæde. Projektet er således både målrettet Parkinsonramte og deres pårørende. For at nå dette mål har Parkinsonforeningen uddannet danseinstruktører i store dele af landet i Ballrooom Friness og dansetræning inspireret af PD-metoden.

Vores instruktør, Lene Isalin, er nyuddannet Ballroom fitness instruktør af

 Elisabeth Dalsgaard fra Swing